Управляващите за трети пореден ден се опитват да сблъскат протестиращите

...
Управляващите за трети пореден ден се опитват да сблъскат протестиращите
Коментари Харесай

Отровното трио: Властта иска да се скрие зад кръвопролитие

Управляващите за трети следващ ден се пробват да сблъскат протестиращите и непротестиращите. Хората, които поддържат митингите са в пъти повече в сравнение с тези, които са на площада. Желанието на властта е да се скрие зад клане, вместо да упражнява и управлява реда в страната. Така стартира пиар специалистът Арман Бабикян видеото, в което " Отровното трио " дават отговор на снощното напрежение, което беше провокирано на блокадата на бул. " Ситняково " в София.

" Това, което стана нощес на кръстовището на бул. " Ситняково " е тенденциозен пропуск на властта - да не спре придвижването и да допусне хора, които форсират колите си да влязат при протестиращите. Безсрамието на Борисов да крие страха си зад непознатите неистини още един път демонстрира, че този човек няма място отпред на страната ", разяснява Арман Бабикян.

" По никакъв метод ние няма да толелираме принуждение. Това не е в нашата съвест, това не е чест. Насилието е процедура на мутрите. 11 години живеем под тяхната сопа. Управляват с сопа и със боязън. Ще се преборим с това тяхно предпочитание. Смятаме, че оставането им на власт е форма на принуждение, а тяхното подстрекаване към принуждение е във върхова фаза ", сподели проф. Велислав Минеков.

" Елате тази вечер на фонтана пред Президентството след 19ч. След края на нормалните диалози, които водим сме приготвили практическо приложение, показно, на Вашето отношение от през вчерашния ден. От една страна насилието на Министерство на вътрешните работи и управническите решения на Министерски съвет. Така че чакаме Ви, елате, няма да съжалявате ", сподели адв. Николай Хаджигенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР