Управляващите сменят министри, за да спасят корупцията и да запазят

...
Управляващите сменят министри, за да спасят корупцията и да запазят
Коментари Харесай

Нинова: Българският народ си поиска свободата от мафията

Управляващите сменят министри, с цел да спасят корупцията и да запазят системата. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на дебата по рокадите в кабинета.
" Не чухте гласа на хората, които са по улиците и площадите на България. Какво желаят те и ние от опозицията - оставка на Борисов и по който ръководи държавното управление му. Смяна с господство на закона и правова страна.
Какво вършиме вие през днешния ден - какво предлага Борисов? Оставане на Борисов и опазване на модела. Предлагате реплика на смяна, мимикрия с оставка на министри. , сподели още Нинова.
" Защо го вършиме в този момент? Първи вид отпреди една седмица, тъй като тези освободените министри са министри на Движение за права и свободи съгласно думите на премиера.
Втори вид от оня ден - освобождавате Горанов поради хазарта, Караниколов за едни пари, които нещо се раздаваха, а министър Маринов за упражненото полицейско принуждение. Третият вид, който чухме от вицепремиера Дончев - няма претекстове. Е
дин път за Движение за права и свободи, веднъж за подозрение за корупция, веднъж без претекстове. Тогава какви са същинските претекстове? Мотивът е боязън от хората, които стачкуват и боязън от търсене на отговорност. Целта каква е? Оцеляване непременно без оглед на това какво ще заплати страната и какво ще коства на народа вашето оцеляване ", съобщи Нинова.
" Уважаеми българи, мислите ли, че правителстовото, което цели единствено своето оцеляване и се опасява от вас, може да ви предложи бъдеще ? Обясняват ни ръководещите за какво не би трябвало да си вървят. Ще има неустойчивост, има рецесия. самите ръководещи са неустойчивост. За 4 години над 25 грандиозни корупционни кавги. Това е неустойчивост. Щяло да пристигна рецесия. С некомпетентната си и непоследователна политика във всички браншове те са източник на рецесии ", сподели още Нинова.
Тя съобщи, че държавното управление би трябвало да си отиде, с цел да не се прави повече лобистко законодателство през задната врата на Народното събрание, с цел да не се употребяват институциите за обири и като бухалка, а с цел да служат на хората. " За да не се назначават послушници, които подписват и горят като бушони, а смели и неопетнени хора ", съобщи Нинова.
Според нея би трябвало държавното управление да си върви, с цел да бъдем свободни българи.
" Обединява ни първо задачата - разграждане на мафиотско-олигархичния модел на паралелната страна и строеж на България от начало от умни, способени, професионални и честни хора. Не спирайте българи, не спирайте да протестирате. Ако има един огромен триумф от всичко, което сме правили през последните 4 години е, че България се освободи от апатията ", сподели още Нинова.
" Българският народ си изиска свободата от мафията, изиска си страната от задкусилисието, да продължаваме единни " , посочи още тя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР