"Управляващите се опитват да дискредитират президента чрез доклади, за да

...
"Управляващите се опитват да дискредитират президента чрез доклади, за да
Коментари Харесай

Таско Ерменков: Управляващите се опитват да дискредитират президента Радев

"Управляващите се пробват да дискредитират президента посредством отчети, с цел да не стане той индивидът, който ще назначи ръководителя на новия антикорупционен орган ", съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Таско Ерменков в утринния блок на Българска национална телевизия.
„ Опитът всичко да се взема решение от една партия беше изработен от ГЕРБ по време на президентските избори - да се събере локална, централна и президентска власт в една партия. Дори министър председателят призна, че дирижира изборите - когато желае ги печели, когато не желае - ги губи. Друг е въпросът по какъв начин ", разяснява депутатът от левицата.
Той е на мнение, че антикорупционният закон би трябвало да бъде разискван необятно и да бъдат събрани всички отзиви.
„ Той не е закон за един ден и когато сме уверени, че този закон дава отговор на общия народен интерес, ще го внесем ", безапелационен е Ерменков.
Народният представител от „ Българска социалистическа партия за България " акцентира, че в нито един от отчетите на специфичните служби не е записана Русия като опасност за България и националната ни сигурност.
„ Откъде го измислиха и кой служител от Министерски съвет го написа? Според мен това е обръщение не към българския народ, а на открито, в подтекста на идната аудиенция, за която беше поканен президентът на Русия в България по случай кървавата годишнина от освобождението на България. Той върви в Австрия, Унгария, Гърция и на никое място не го посрещат толкоз ужасно, колкото тук се тормозят от него ", сподели още Таско Ерменков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР