Управляващите отдавна са загубили доверието на българските граждани, но те

...
Управляващите отдавна са загубили доверието на българските граждани, но те
Коментари Харесай

ГЕРБ: Управляващите ще си отидат като най-мразените хора, и то много скоро

Управляващите от дълго време са изгубили доверието на българските жители, само че те пристигнаха на власт на крилете на омразата и ще си отидат като най-мразените хора и то доста скоро. Това съобщи Младен Маринов по време на предизборната акция на ГЕРБ в Костинброд, на която участва и водачът на партията Бойко Борисов.

„ Като виждам тази претъпкана зала съм сигурен, че ще победим, и то доста съществено, на 2 октомври. Мина година и 2-3 месеца, в които страната тотално спря. Днес бяхме в Сърбия да забележим нашите сънародници, даже и там те се оплакват, че страната е спряла, че никаква грижа няма за тях, че пътната инфраструктура е спряла. Знаете какво се случва на Драгоман, към този момент година и половина не могат да довършат автомагистралата, която е жизненоважна за този район. И тяхното чувство е същото каквото и нашето – няма страна. Ако до преди година и половина всички чувахме обещания, в този момент всички можем ясно да разберем какво сме изгубили – нашата финансова сигурност, нашата национална сигурност, нашата енергийна сигурност, изгубили сме нашето бъдеще, тъй като сега хората се чудят по какъв начин ще изкарат идващия месец, два, зимата и никой не мисли за напред. До там ни докараха да мислим за идващите два месеца “, съобщи Младен Маринов.

„ Знаете, че нашата акция е очи в очи. С огромна част от вас се виждаме съвсем всяка седмица и аз считам, че това е метода, по който ние би трябвало да поемем отговорност пред вас. Виждам обаче каква акция се води от тези, които ни управляваха до в този момент – от Промяната, от Асен, от Кирил Петков – интернет акция, очерняща акция, акция, ориентирана към омразата, към клеветите, към лъжите. Аз мисля, че нищо от това не може да ви нахрани и да ви стопли. Те от дълго време са изгубили доверието на българските жители, само че те пристигнаха на власт на крилете на омразата и ще си отидат като най-мразените хора и то доста скоро “, съобщи още той.

„ Искам да ви кажа като дълготраен чиновник в Министерство на вътрешните работи и като човек, който се е занимавал сигурно и е работил за страната толкоз години, в никакъв случай не съм си представял, че страната може 7 месеца да бъде свалена до това равнище, да бъде разрушена, да бъдат разрушени всички системи, които крепят сигурността на тази страна. И от страна, която беше водач на Балканите, да се трансформира в страна, която чака помощи и която се лута от съветски газ до американски газ, от оръжия за Украйна до да не даваме оръжия за Украйна. До там стигнахме, че в ръководството партиите, които ръководят, нямат ясна политика. Ние от ГЕРБ сме споделили и сме декларирали нашата позиция – и във връзка с войната, и във връзка с газификацията, и във връзка с нашата национална сигурност. Нашата политика е поредна, само че рисковото е в случай че ни ръководят хора, които ни управляваха до в този момент. Тези хора ще ни вкарат във война, ще ни вкарат в такава рецесия, в която в никакъв случай не сме били. Хората желаят час по-скоро да ги няма. Искам да предупредя Кирил Петков да не приказва от ваше име и да не споделя кой по кое време ще се пенсионира. На него ще му пожелая да си вземе един билет за 3 октомври и да се върне в Канада “, приключи Маринов.

„ Бях си сложил един период за пенсиониране – и това е като видя автомагистрала „ Хемус “ подготвена. Пътят за Белград го направихме, малко остана. „ Струма “ я унищожиха, само че ще стане, в случай че на втори всичко е наред. „ Хемус “ се пробваха да я съсипят, само че там има доста направено. И връзвайки Русе – Търново с тунела под Шипка към този момент може да се замислим, за това и построихме втория мост на Дунав – ние го построихме. Когато за първи път отидох там стояха 4 колони от нашата страна на моста. Този мост се изплати още на третата година. Най-много тирове минават там. А представяте ли си да имаме и „ Струма “. Белград – Бургас, Белград – Варна – това значи Мюнхен, Виена. Две години безпорядък, две години застой, пустота. Ако измежду нас има финансисти – оня ден приключиха 5 милиарда излъчвания, 2,5 милиарда евра. Това на финансов език ще се опитам да ви го преведа – да ти дадат 7-годишни, 3-годишни бумаги на 4,75% и нагоре рента, в случай че министър беше Горанов щях да го уволня същия ден. И не е отговорно служебното държавно управление, не е отговорен служебния министър Велкова. Виновен е Асен Василев. Капанът, който постави, на Радев, с цел да щракне в него. Те нямат пари, парите ги няма, фискалния запас го няма, парите от сметката за „ Хемус “, 1 милиарда, ги няма, 1,2 милиарда за ВиК ги няма, всичко за 2 години е изхарчено. Днес теглят още 200 млн. – това към този момент не е и събитие за нашите медии. Още 200 и към 16:00 часа им ги дават за 3 години за 3% рента. По време на нашето ръководство банките плащаха да им съхраняваме парите – негативна рента или на 0% рента, единствено в коронавирус рецесията отидохме на 1,5% “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Това е счупена страна. Мъчно ми е за вас. За това съм тук. За да ви стане ясно какво сте си предизвикали всички българи с Киро и Асен – от оня ден емисията 1 милиарда са лихвите. Кога ще ги изработим, с цел да ги върнем първо? Не е смешно, трагично е. Кой ги конфигурира и за какво? Защо трябваше България да бъде разрушена? Всички индикатори, до коронавирус рецесията, на България бяха нагоре. Когато започнахме гръцката връзка ГЕРБ я финансира, нашето държавно управление я проектира и на половината я по построи. Но като добър собственик споделих на гърците 20% от терминала за българите, за вас. Вие ще печелите от газопровода, ние ще печелим от Чирен, тъй като ще ви съхраняваме газа, като положителни ортаци дайте ни 20% от терминала и те го дадоха. Кажете ми едно нещо, което Кирил и Асен са договорили през тези месеци “, разяснява още Борисов.

„ Пари няма, действайте. След втори е последният късмет всички политици да знаят, че няма накъде повече да се издевателства над народа, поради егото на тоя или ония. Видяхме и „ Промяна “ и „ Да, България “ по какъв начин се съюзиха с Българска социалистическа партия, внезапно Българска социалистическа партия ги забравихме за всички пакости, създали десетилетия наред. Изведнъж ги не помниха. Нанков осъди Кутев за клеветата за „ Хемус “, Деси Атанасова осъди Корнелия за лъжите, два правосъдни състава се произнесоха за противозаконния ни арест и той няма по какъв начин да е легален, тъй като ние нищо не сме създали. Вместо да се извинят и да си признаят грешката, те стартират да се гордеят със своите противозаконни дейности. Асен Василев сподели „ Борисов да види килиите от вътрешната страна “. Асене – 7-мо районно е издигнато по нашето време, аз съм го видял от вътрешната страна. Ние сме правили най-хубавото за нашите служители на реда, следователи, прокурори, съдии. Най-хубавите здания на съдиите ги направихме. С какво те се похвалиха? Почвам да се колебая кой ми мисли по положителното – те или вие. Ние сме и за машини, който желае да гласоподава на машините, само че да има и хартиена бюлетина за тези, които са обезпокоени от машината, с цел да може всички да са удовлетворени. Аз не се колебая, че тези хора рано или късно ще си получат заслуженото, тъй като те вършат неприятни неща. Не може да удържи страната на това нещо. Много страни са раздавали пари без да могат да изкарат тези пари и злополуката е сигурна. Няма такава система, която да удържи „ да не работиш, а да харчиш “. Трябва да работи целия народ, да работим доста, с цел да има Брутният вътрешен продукт, с цел да има за всички. Войната не им пречи, това е опрощение, на Европа пречи, на нас – не. Ние сме главен производител на храни, на ел. сила, от къде идва инфлацията? И тя е двойно по-голяма в сравнение с в Европа “, приключи водачът на ГЕРБ.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР