Управляващите не отричат, че в България има корупция, но такава

...
Управляващите не отричат, че в България има корупция, но такава
Коментари Харесай

Корупция има, но навсякъде я има, обобщи председателят на парламента

Управляващите не отхвърлят, че в България има корупция, само че такава съществувала в Европа и целия свят. Освен това у нас се взимали и ограничения - приема се Закон за битка с корупцията и се търси помощ от Германия. Така може да се заключи позицията на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, която тя изрече по Българска национална телевизия във връзка тематиката на вота на съмнение към кабинета.

Тя опреди вчерашният спор като незанимателен, тъй като не е имало конкретика. " Първите изявления бяха по тематиката. После се получи характерен спор, който няма да докара до на никое място ", заключи наблюденията си ръководителят на Народното събрание.

Караянчева счита, че в случай че Българска социалистическа партия има действителни данни за корупция е трябвало да сезират прокуратурата. Нейното чувство е, че левицата не желае да се включи в битката против корупцията.

Цвета Караянчева повтори и тезата на ръководещите, че цялото общество би трябвало да прояви непоносимост към казуса. Председателят на Народното събрание не скри, че и във вчерашния спор, народните представители са употребявали език, който не е мотив за горделивост.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР