Управляващите, начело с ГЕРБ, са знаели точно какво решение вземат,

...
Управляващите, начело с ГЕРБ, са знаели точно какво решение вземат,
Коментари Харесай

ГЕРБ не са малоумни, знаели са, че помагат на Путин срещу Украйна с Турски поток, обявиха на разследващи журналисти

Управляващите, отпред с ГЕРБ, са знаели тъкмо какво решение вземат, когато са се съгласили през България да премине " Турски поток ". По този метод те са помогнали на президента на Русия Владимир Путин да заобиколи Украйна при преноса на природен газ и също, че България няма да има никаква изгода от плана, съобщи Дневник.

В допълнение той е построен с към 3 милиарда лева нейни средства.

Това се разбра на конференция, дадена от представители на няколко медии и немедийни организации, взели участие в следствие по случая.

В България планът бе стартиран от кабинетите на Бойко Борисов, който той наричаше " Балкански поток " и го представяше като осигуряващ газ за инициирания от същия кабинет газов хъб " Балкан ". Газопроводът няма изходна точка на територията на България, въпреки че минава през нейна територия, която не е снабдена, а по-голямата част от потенциала и на входа, и на изхода й е резервирана от " Газпром " в нарушаване на европейските правила.

Най-търсената пътна карта

Кабинетът на ГЕРБ също така не сподели до момента така наречен пътна карта за построяването на плана, като публична инспекция в Министерството на енергетиката сподели, че в деловодството подобен документ не е завеждан. Заради интереса по тематиката през последния месец актуалното управление на ведоството разгласи, че още веднъж ще направи инспекция.

Продължение в https://www.dnevnik.bg/biznes/2024/03/22/4604340_vlastite_sa_znaeli_che_s_turski_potok_pomagat_na_putin/?ref=rss
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР