Управляващи и опозиция се скараха на входа на парламента след

...
Управляващи и опозиция се скараха на входа на парламента след
Коментари Харесай

Здрав скандал между ГЕРБ и БСП пред парламента

Управляващи и съпротива се скараха на входа на Народното събрание откакто от Българска социалистическа партия желаеха оставката на Емил Христов като заместник-председател на Народното събрание.

Българска социалистическа партия нападнаха ръководещите, че не пускат хората с увреждания в Народно събрание и че по този метод ги дискриминират. Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че държавното управление е отпуснало през 2017 година 162 млн. лева за към 30 хиляди души, които са в неравностойно състояние.

Недоволните пристигнаха в законодателния орган с желанието да изкажат настояванията си. Среща имаха с алените, само че диалогът се изнесе на открито поради заповедта на Христов.

На входа на Народното събрание обаче се развихри огромен скандал. Социалистът Драгомир Стойнев скочи на Цветан Цветанов засегнат от парламентарното управление. От своя страна гербери скочиха да бранят шефа си. Дойде и подкрепление в алено.

В абсурда се намеси и заместник-председателя на Народното събрание Емил Христов, като заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев го прикани да си подаде оставката. От своя страна Христов съобщи, че няма по какъв начин да беседва за хората с увреждания с Българска социалистическа партия и в това време да води пленарното съвещание, написа блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР