Управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР) и коалицията Народен

...
Управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР) и коалицията Народен
Коментари Харесай

Ердоган обеща да подготви турските градове за бъдещето

Управляващата Партия на справедливостта и развиването (ПСР) и обединението " Народен алианс " ще работят денонощно, с цел да приготвят турските градове за бъдещето след общинските избори, съобщи президентът на Турция и ръководител на ПСР Реджеп Тайип Ердоган.


" Решени сме да подготвим нашите градове за бъдещето, като подобрим изискванията на живот в селските региони и насърчим нашите хора да останат там, където са родени и израснали ", сподели Ердоган, откакто разгласи претендентите на ПСР за общински съветници в регионите на северозападната провинция Бурса, заяви вестник " Хюриет ".

Изборите за кметове ще се проведат на 31 май.

" ПСР ще организира съвременна, устойчива, новаторска и щадяща околната среда урбанизационна политика, която ще докара до по-нататъшно развиване на всички турски градове ", даде обещание Ердоган.

Тази политика включва построяването на устойчиви на бедствия градове, в които " хората могат да живеят в мир, сигурност и комфорт ".

" Стигнахме до това равнище на развиване вследствие на нашите политики, които обгръщат 85 милиона души в 81 провинции без дискриминация ", акцентира президентът.

Според него това е основната концепция за реализиране на най-големия скок в развиването на страната.

Като напомни, че след локалните избори през март в Турция няма да има избори до май 2028 година, Ердоган означи: " Следователно пред нас стои дълъг интервал, в който да осъществяваме нашите средносрочни и дълготрайни стратегии. "

" Убеден съм, че нашите хора ще гласоподават за тези персони, които организират действителни кметски политики ", добави президентът, критикувайки опозицията за " липса на съответна визия и смислени планове " в навечерието на локалните избори.

" С откровено страдание следя, че единствената им мотивация е да накарат ПСР и " Народният алианс " да изгубят, защото нямат нито един план или визия за нашите градове ", сподели още Ердоган. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР