Управляващата партия Фидес, която има абсолютно мнозинство в парламента, бойкотира

...
Управляващата партия Фидес, която има абсолютно мнозинство в парламента, бойкотира
Коментари Харесай

Унгарският президент Виктор Орбан избягва възможността да одобри членството на Швеция в НАТО

Управляващата партия Фидес, която има безусловно болшинство в Народното събрание, бойкотира сесията в понеделник и опцията да се гласоподава по кандидатурата на скандинавската нация.

Депутати от партията на унгарския министър председател Виктор Орбан бойкотираха изключителна сесия на Народното събрание в понеделник, където беше планувано гласоподаване за слагане на кандидатурата на Швеция за присъединение към НАТО в законодателния дневен ред, добавяйки към 18-месечните забавяния, които са разгневи съдружниците на Унгария.

Управляващата партия Фидес, която има безусловно болшинство в Народното събрание, задържа кандидатурата на Швеция от юли 2022 година, потвърждавайки, че шведски политици са изрекли „ откровени неистини “ за положението на демокрацията в Унгария.

След като Народното събрание на Турция гласоподава да утвърди присъединението на Швеция през януари, Унгария стана последният от 31-те членове на военния съюз, които не го направиха, което накара съдружниците й да окажат напън върху националистиче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР