Управляващата партия "Единна Русия" изглежда напът да спечели множество победи

...
Управляващата партия "Единна Русия" изглежда напът да спечели множество победи
Коментари Харесай

Поддръжници на Навални постигат успехи в Сибир на местните избори в Русия

Управляващата партия "Единна Русия " наподобява напът да завоюва голям брой победи на локалните избори, само че и да понесе някои неуспехи, откакто поддръжници на рецензия на Кремъл Алексей Навални реализират необикновени победи в градски препоръки в Сибир, съобщи Ройтерс.

Местните избори в Русия бяха деликатно следени за признаци на протестен избор против ръководещата партия, която поддържа президента Владимир Путин в миг, когато има недоволства поради продължаващото от години понижаване на заплатите и оправянето на управляващите с пандемията от ковид, предава Българска телеграфна агенция.

Изборите също по този начин се състояха след подозираното отравяне на Навални, който насърчаваше тактика за тактическо гласоподаване и издигна десетки претенденти за градски препоръки в Сибир.

Официални предварителни резултати демонстрират, че подкрепяни от Путин прокремълски политици са напът да реализират безапелационни победи на изборите за губернатори на Коми, Татарстан, Камчатка и над 12 други района.

Поддръжници на Навални обаче означиха необикновени победи в гласуванията за градски препоръки в Новосибирск и Томск, където "Единна Русия " наподобява губи болшинството си в общинската администрация.

Председателят на "Единна Русия " Дмитрий Медведев съобщи, че партията се е показала сполучливо на изборите, показва ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР