Управляващата коалиция всъщност е двойна, а не четворна, и водещата

...
Управляващата коалиция всъщност е двойна, а не четворна, и водещата
Коментари Харесай

СДС: Управлява ни не четворна, а двойна коалиция, водена от БСП

Управляващата коалиция в действителност е двойна, а не четворна, и водещата мощ е Българска социалистическа партия . Другите двама сътрудници ( " Демократична България " и " ИТН " ) играят поддържаща роля и стоят в титанично раздвояване – пронатовци и проевропейци, само че в коалиция с Българска социалистическа партия, която не позволява да помогнем с оръжия на Украйна. Това се показва в позиция на Съюз на демократичните сили, публикувана до медиите.

Повод за изразеното мнение са две събития, които партията дефинира като провокации - настояването на Лавров да прелети над въздушното ни пространство и опасността на генералния шеф на " Роскосмос " Дмитрий Рогозин с ракети " Сармат ".

" На този декор поисканите за следващ път от украинската страна оръжия от нашата страна, разкриха ясно кой в действителност ръководи България ", считат от Съюз на демократичните сили. Те допълват, че водачът на социалистите Корнелия Нинова гневно се е възпротивила на това. " Сякаш в България няма Народно заседание, Министерски съвет, а единствено Българска социалистическа партия, наследница на Българска комунистическа партия, която има цялата власт, а Нинова е безспорен самовластник ", разясняват от партията. 

" Страхът на сякаш водещата партия " Продължаваме Промяната " (ПП) да се опълчи на Нинова издава същинската им цел – да се задържат на власт непременно, колкото е допустимо по-дълго. А къде отидоха декларираните твърди пронатовски и проевропейски позиции, къде потъна „ опълчването “ на Русия от Кирил Петков и Асен Василев? Защо позволяват водачът на Българска социалистическа партия да ги командва и да се постанова? Нима повече от 30 години след рухването на комунистите още веднъж те ни ръководят и задават посоката?! Това ли е обещаната „ смяна “?! Въпроси, на които Политическа партия би трябвало да дадат безапелационен отговор ", декларират още от Съюз на демократичните сили. 

България не трябва да се трансформира в държава-оксиморон, в която да ръководят " путинисти-проевропейци ", разясняват от партията. " А на путинофилите у нас би трябвало да им е ясно, че ракетите „ Сармат “ нямат система за различаване на тези, които поддържат режима в Кремъл. Заплахата важи за всички и любовта им към Путин няма да ги избави ", показват още от Съюз на демократичните сили.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР