Управлявани от компютър търговци в китайския количествен сектор на стойност

...
Управлявани от компютър търговци в китайския количествен сектор на стойност
Коментари Харесай

Количествените фондове на Китай отчитат цената на регулаторните ограничения

Управлявани от компютър търговци в китайския количествен бранш на стойност 250 милиарда $ преразглеждат тактиките си в отговор на регулаторни репресии, които заплашват да лимитират растежа на промишлеността и да се върнат след десетилетие на облаги.

Фондове, в това число Lingjun Investment и High-Flyer Capital Management, всеки от които ръководи Rmb60bn ($8,3bn) в своя пик, трансформират комплицираните си логаритми за търговия, с цел да се съобразят с рестриктивните мерки върху спекулативните залози, до момента в който Пекин стяга хватката си върху китайските пазари след тежка ликвидация.

Техният ход идва, откакто управляващите упрекнаха бързите търговски модели на quants за утежняване на спада на фондовия пазар през януари, когато референтният показател CSI 300 падна с 6 % до пет- годишно дъно.

Регулаторният фокус върху „ честността и справедливостта “ може да удари промишленост, която се разрасна бързо през последното десетилетие, само че постоянно беше подложена на критика за експлоатиране на по-малко информир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР