Управляван от Юпитер, владетеля на боговете, мъжът Стрелец има известно

...
Управляван от Юпитер, владетеля на боговете, мъжът Стрелец има известно
Коментари Харесай

Мъжът Стрелец - войн, който не се страхува да изразява себе си

Управляван от Юпитер, владетеля на боговете, мъжът Стрелец има известно благородно отношение към всичко в живота си. Той показва мозъка и увереността на родения водач и е по едно и също време с това великодушен и обективен. Търсейки непрестанно познание, един Стрелец има жадност за всичко ново и непознато. Стрелец нормално има необятен обществен кръг. Той може елементарно да бъде заплеснат, защото безусловно всичко е завладяващо за него – той постоянно търси истината и ще скача от една опция на друга всякога в който му се отдаде опция. Желанието му да опознава света го прави отворен към нови провокации а свободолюбивата му природа му оказва помощ да реализира с лекост всичко, към което се устреми. Мъжът Стрелец е занимателна композиция от царственост и детско любознание.
Мъжът Стрелец и любовта
Стрелецът търси сътрудник, който споделя желанието му за всичко ново и друго. Той желае сателит, който да пътува с него на разнообразни места. Само не забравяйте, че с вашия емоционален Стрелец всичко е допустимо. Неговата самостоятелност не би трябвало да бъде поставяна под въпрос – той ще чака неговият сътрудник да бъде също толкоз свободомислещ и самостоятелен. Той не е нито ревностен, нито притежателен.
Мъжът Стрелец и кариерата
Мъжът Стрелец има потребност от кариера, в която би трябвало да бъде предизвикван с нови и провокиращи мисли и задания. Ако не го държите интелектуално стимулиран, този благородник ще продължи бързо напред и ще потърси нова, по-интересна работа. Предприемач, пазарен откривател, горски, учен, екскурзовод, съветник, мъдрец, преподавател или издател - това са всички специалности, които би трябвало да вземе под внимание мъжът Стрелец.
Мъжът Стрелец и здравето
Нараняванията, фрактурите и синините са постоянно срещани в региона на бедрата и те са сензитивна зона за Стрелеца. Контролирането на тежестта му, като остава деен, е добър метод да се грижи за себе си, само че той би трябвало да бъде деликатен и да не постанова ненужно напрежение върху краката си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР