Управлявам тотализатора като бизнес, заяви изпълнителният директор на предприятието Любомир

...
Управлявам тотализатора като бизнес, заяви изпълнителният директор на предприятието Любомир
Коментари Харесай

Когато един обикновен човек спечели големите милиони от тотото, не знае какво се случва

" Управлявам тотализатора като бизнес ", съобщи изпълнителният шеф на предприятието Любомир Петров точно на 64-тия рожден ден на БСТ. Той е магистър по компютърни системи и технологии и е приключил и бизнес мениджмънт. Убеден е, че пътят пред институцията е предначертан - да се утвърди като съвременен хазартен оператор, да продължи да подкрепя българския спорт и да радва хората, както прави към този момент съвсем шест десетилетия и половина.

" Бих споделил, че 64 години са много за тотализатора - отговори Петров на въпрос за възрастта на рожденика, след което продължи с равносметката. - За тази година и нещо, в която съм тук, усещам тотализатора като институция. Сериозна институция, а не просто държавно дружество, която 64 години поддържа българския спорт, а от предходната година - и просвета и обучение. Така че се надявам още дълги години да продължи тази своя задача. "

Като човек с богат професионален опит в областта на технологиите, бизнес развиването и продажбените процеси, изпълнителният шеф на тотализатора е удовлетворен от свършеното през миналата сложна година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР