Управленската програма на кабинета „Василев” не е програма. Около това

...
Управленската програма на кабинета „Василев” не е програма. Около това
Коментари Харесай

Петър Чолаков: Гешев трябва да отвори бутилка шампанско

" Управленската стратегия на кабинета „ Василев” не е стратегия ". Около това се сплотиха социолозите Татяна Буруджива и Петър Чолаков в Нова нюз.

" Иван Гешев би трябвало да отвори бутилка шампанско. През последните 2 години се сменят кабинети и парламенти, има митинги, а той към момента е основен прокурор ", пошегува се Чолаков.

" Аз не бих я нарекла стратегия. Програмата би трябвало да очертае цели. Тук има единични съответни дейности, които са наложени от несвършеното до момента. Шест месеца трябваше това да го свършат. Сега ни оферират да им дадем още 6 месеца да го свършат ", уточни Татяна Буруджиева. И попита коя е гаранцията, че в идващите 6 месеца посоченото ще бъде изпълнено.

Петър Чолаков добави: " Това са наброски, не е тъкмо стратегия. Извадени са някакви точки по какаво ще се работи ". Той даде и образец, че е " на трупчета " правосъдната промяна, както и промяната на основния прокурор. " Нека Асен Василев да си извърши мандата, само че и да го извърши, не съм сигурен, че ще има някакви съществени промени във връзка с основния прокурор ".

Най-реалистичният сюжет за социолозите са предварителните избори. " Неизбежни са като четирите годишни времена ", уточни Буруджиева.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР