Управлението на туризма е отчайващо. Това мнение изрази пред БиТиВи

...
Управлението на туризма е отчайващо. Това мнение изрази пред БиТиВи
Коментари Харесай

Туристическият сектор отказва да плава в една лодка със Зарица Динкова

Управлението на туризма е отчайващо. Това мнение изрази пред БиТиВи заместник-председателят на Националния ръб по туризъм Мартин Захариев. Припомняме, че нееднократно името на Захариев е било спрягано за министър на туризма.

Той уточни, че бюджетът на страната не е направил нищо за туризма. Програмата на държавното управление е написана в частта и за туризма, само че е написана на коляно, без приоритизиране и със стилистични неточности, разкритикува Захариев.

Мартин Захариев прикани премиера Николай Денков да премисли политиката си в бранш " Туризъм " и да поеме отговорност. " С този министър няма по какъв начин да плуваме в една лодка ", съобщи той.

Председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов поддържа думите на Захариев. Няма по какъв начин да работим със настоящия министър, а ще чакаме по-добри времена, сподели Алибегов, който е сърдит, че отрасловият министър не е заречен да отбрани Данък добавена стойност ставките от 9% за ресторантьорите.

Припомняме, че преди седмица в публичното пространство се подвигна звук към случай с клиент на заведение във Варна, сюрпризиран от високата сметка, откакто си поръчал висококачествени стекове, очевидно приемайки ги за елементарни пържоли. Тъй като в менюто била оповестена цена за 100 грама, от комисията за защите на потребителите (КЗП), започнаха инспекция за заблуждаващи практики, както в съответното заведение, по този начин и по Черноморието и в страната като цяло. Това пък провокира възмущението на Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията и ответна реакция от страна на Зарица Динкова.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР