Управлението на общовойсковия център на армията на САЩ публикува доклад

...
Управлението на общовойсковия център на армията на САЩ публикува доклад
Коментари Харесай

Доклад на армията САЩ вижда в Русия желание да запази регионалото си господство като буфер срещу агресия

Управлението на общовойсковия център на армията на Съединени американски щати разгласява отчет от 280 страници  за съветската войска. Документът се назовава „ Руска тактичност “ и е отдаден на „ тактиката, организацията и дейностите на въоръжените сили “ на Русия. Публикуването му в акаунта на ведомството в обществената мрежа X е съпроводено с фразата „ Познавате ли врага си? “

Докладът твърди, че Русия „ преследва световна тактика, учредена на желанието още веднъж да бъде приета за международна мощ “. „ Като световна мощ, Русия има вяра, че може да обезпечи непоклатимост на страните от своята външна страна, изключително на някогашните руски републики, и да въздейства върху интернационалната политика и закон отвън западната демократична интернационална система “, се споделя в документа.

За постигането на тези цели, съгласно създателите на отчета, Русия ще обърне внимание на „ запазването на районното владичество, гарантирането на отбраната и сигурността на националните си ползи и сегашния режим, противодействието на непознатата интервенция и признаването ѝ като международна мощ “. „ Русия има вяра, че поддържането на районно владичество ще резервира способността й да упражнява въздействие в близката ѝ чужбина... Русия гледа на въздействието в този район като на ефикасен буфер против евентуални агресори и оправдава всички свързани военни дейности като чисто стратегически отбранителни дейности “, се споделя в документа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР