Управлението на ГЕРБ придобива параметри, които са всичко друго, но

...
Управлението на ГЕРБ придобива параметри, които са всичко друго, но
Коментари Харесай

 Румен Петков: Тези избори са началото на края на ГЕРБ

Управлението на ГЕРБ придобива параметри, които са всичко друго, само че не и демократични. Това разяснява в ефира на Канал 3 ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков, откакто публично бе разгласен краят на изборния ден, оповестиха от пресцентъра на партията.

Той уточни, че налице е боязън измежду гласоподавателите и даде за образец обстоятелството, че 50% от гласувалите и интервюирани в успоредното броене през днешния ден са отказали да посочат политическия си избор. Това приказва за боязън в размери, които не сме имали и при започване на деветдесетте години, сподели ръководителят на АБВ.

В цялата страна сме с политическата воля да намерим обективно решение, което да покаже мощна опция. Проблем е обаче, че левицата в цялата страна излиза доста разпиляна, сподели още Петков и добави, че в случай че не се направи сериозен разбор и решителна крачка на консолидация в левия политически набор, ръководството на ГЕРБ ще продължи да излъчва безапелационно неналичието на опция и мисля, че София в това отношение може да направи огромна крачка.

Той разяснява общата ниска изборна интензивност и добави, че точно негласуването обслужва статуквото на купения и административен избор. Румен Петков разяснява, че дистанцията сред Йорданка Фандъкова и Мая Манолова е немалка, само че може да бъде стопена и огромният запас на Манолова е в ръцете на негласуващите. Румен Петков е на мнение, че резултатът от локалните избори е началото на края на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР