Управлението на ГЕРБ е пагубно, сочи доклад на министерството на

...
Управлението на ГЕРБ е пагубно, сочи доклад на министерството на
Коментари Харесай

Управлението на ГЕРБ е пагубно! Доказателството – доклад на министерството на труда 2017!

Управлението на ГЕРБ е пагубно, сочи отчет на министерството на труда! В него е изработен обстоен разбор за развиването на пазара на труда в интервала 2003-2016 година Направена е и прогноза до 2025 година

Прочита на числата обаче недвусмислено демонстрира, че ръководството на ГЕРБ е пагубно за България и българските жители. Още на стр.3 в отчета се показва забавна статистика, на която бранителите на ГЕРБ биха дали сериозен отпор, само че тя е писана от министерството на труда по време на ръководството на държавното управление Борисов-3 през 2017 година

Нека забележим какво ни демонстрират числата: "През интервала 2003 – 2008 година се следи нарастване на работната мощ до 3 560.4 хиляди, след което работната мощ стартира да понижава.

Броят на заетите лица за интервала 2008-2011 година понижава с 395.5 хиляди За същия интервал се усилва броя на безработните със 176.5 хиляди " Както добре се вижда незабавно откакто ГЕРБ взимат властта броят на заетите внезапно понижава, безработицата внезапно се усилва.

Естествено министерството на труда е икономисало някои забавни обстоятелства, че през тези години България към този момент е член на Европейския съюз и получава милиарди евро от кохезионните фондове.

Министерството е икономисало информацията, че това бяха годините на бурно строителство на автомагистрали, като парите отиваха основно в турски компании реализатори, а българските подизпълнители всеобщо банкрутираха. Въпреки спестената информация, числата ясно демонстрират каква загуба е нанесло ръководството на ГЕРБ в този интервал.

Информацията от отчета продължава с още по-стряскаща информация за 2016 година, която гласи следното: "През 2016 година работната мощ в България на възраст 15 и повече навършени години понижава със 73 хиляди бр. по отношение на 2015 година до 3 264 хиляди следи понижение на популацията на 15 и повече навършени години с 505.9 хиляди

Тези цифри ясно демонстрират непоправимите вреди, които некадърното ръководство е нанесло на България. Политиката на ниски приходи, която трансформира България в Най-бедната страна в Европа демонстрира ярката некадърност на ръководещите да обезпечат благополучие на народа си. За сметка на това обаче България се трансформира в знак на корупцията и неналичието на независимост на словото и свободни медии!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР