Управление с ГЕРБ и ДПС е невъзможно и ще изкара

...
Управление с ГЕРБ и ДПС е невъзможно и ще изкара
Коментари Харесай

Христо Иванов: Управление с ГЕРБ и ДПС е невъзможно

" Управление с ГЕРБ и Движение за права и свободи е невероятно и ще изкара хората на улицата. С сходен ход ние единствено ще задълбочим политическата рецесия, няма да я решим ", това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в ефира на bTV. 
Прочетете още
Според Иванов ГЕРБ нямат проект за ръководство, нямат и сътрудник. 

" ГЕРБ ни отхвърлиха разговор, когато поискахме. Ние не сме желали никой от тях да бъде задържан, искахме да намерим решение за корупцията в страната. Решението е неутрална прокуратура, до момента в който не реализираме това, ще циклим на едно място ", заяви той.

" Нека в този момент създадат ръководство с " Възраждане " и Движение за права и свободи, да забележим по какъв начин ще им се получи. Моето терзание не е че няма да има ръководство, а че и идващият път няма да има ", разяснява Иванов. 

Съпредседателят на " Демократична България " съобщи, че те ще вземат участие в диалози с обединения, които желаят да има смяна в страната. 

" Политическите сили и президентът Радев е добре да се спогодят какви ще са пълномощията на служебния кабинет. Президентът няма пълномощията да извади България от цивилизационния формат. Властта не е негова ", съобщи Иванов и изрази опасенията си от нови предварителни избори. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР