Управление “Осигурителен контрол ” на Комисията за финансов контрол разгласява

...
Управление “Осигурителен контрол ” на Комисията за финансов контрол разгласява
Коментари Харесай

Избират служебно къде да трупаме пари за втора пенсия

Управление “Осигурителен надзор ” на Комисията за финансов надзор разгласява данни за служебно разпределените лица във фондовете за в допълнение неотложно пенсионно застраховане през 2021 година

Това са хората, които не са избрали фонд за в допълнение неотложно пенсионно застраховане. Служебно се разпределят лицата, за които е зародило задължението да се обезпечават в всеобщ или професионален пенсионен фонд и които не са подали заявление за присъединение в плануваните за това интервали или са подали поръчки за присъединение в допълнение от един фонд от съответния вид.

През 2021 година във фондовете за в допълнение неотложно пенсионно застраховане служебно са разпределени общо 78 053 лица, от които 67 840 лица в универсалните фондове, където се събират парите ни за втора пенсия и 10 213 лица в професионалните фондове.

Как да проверим натрупалите се пари по партидата ни в пенсионен фонд Служебно разпределените лица през 2021 година съставляват 93,57 на 100 от общия брой постъпили лица (от новоприети поръчки и служебно разпределени) в универсалните фондове и 81,66 на 100 в професионалните, уточняват от КФН.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР