Управителят на Пирин Атанас Дафинов заяви пред Тема Спорт, че

...
Управителят на Пирин Атанас Дафинов заяви пред Тема Спорт, че
Коментари Харесай

От Пирин пускат жалба за мача с Левски, ще си търсят правата до последно

Управителят на Пирин Атанас Дафинов съобщи пред " Тема Спорт ", че от клуба са се осведомили за гафа, който позволи Левски, записвайки 10 смени в мача против орлетата. И през днешния ден ще пратят своето мнение на БФС и способените комисии, които да се произнесат по случая.
 Прияната изненада Хебър приема закъсалия Пирин
Прияната изненада Хебър приема закъсалия Пирин

Мачът е от 17:30 часа

" Още в понеделник ще предприемем нужните дейности. Има си член и алинея от правилника, които са нарушени. Ние ще желаеме пояснение от способените органи за какво са го позволили. И в случай че се потвърди, че е по този начин (б.а. - че промените в действителност са били десет), ще настояваме да кажат какво следва. Ние ще си търсим правата до последно ", безапелационен бе Дафинов.

Очаква се през днешния ден или най-късно на следващия ден БФС също да излезе със мнение за случилото се. Със сигурност ще има глобени, само че едва ли ще се стигне до това сините да паднат служебно - въпросът не е организиран точено в наредбите на централата.

" За страдание не успяхме да вземем точка от Левски. Но като правиш тим в придвижване, е по този начин. Ще ни е доста мъчно. Такава ни е ориста - лесното в никакъв случай не е било за нас. Дано обаче да стартираме да печелим ", добави шефът на орлетата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР