Управителят на ИПА - архитектурното бюро, работило по проекта за

...
Управителят на ИПА - архитектурното бюро, работило по проекта за
Коментари Харесай

ЦСКА - София и държавата връщат обратно 20 декара към Борисова градина

Управителят на ИПА - архитектурното бюро, работило по плана за реорганизация на стадион " Българска войска " в последните месеци - Цветан Петров, разкри забавни детайлности. Той показа, че ще бъдат върнати назад 20 декара към парк " Борисова градина ".

" За нас също е един огромен ден. Имаме огромен възторг! Ние работим по план, който е реорганизация. Всичко, което е ново, се построява в границите на съществуващото оборудване. 
 Гледайте онлайн: Новата Гледайте онлайн: Новата " Армия " с потенциал 16 000 места, три от секторите ще са от сглобяеми детайли
ЦСКА и страната ще върнат назад 20 декара към парка. Това ще върне естественото придвижване в Борисова градина. Доста от връзките и алеите са прекратени сега. Надяваме се новото оборудване да усъвършенства положението на Борисова градина освен по време на мачовете, а и по принцип. 
 Филип Филипов: Днес е специфичен ден за ЦСКА Филип Филипов: Днес е специфичен ден за ЦСКА
Премахвайки подготвителните стадиони пред стадиона, ще насадим дървета. Пространството пред стадиона би трябвало да бъде място, където всички да се забаявляват и да прекарват свободното си време ", съобщи Петров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР