Управителят на фирма "Братя Хлебари" излезе с коментар във Facebook

...
Управителят на фирма "Братя Хлебари" излезе с коментар във Facebook
Коментари Харесай

Управителят на хлебарницата съжали жестоко за хляба в кофите СНИМКИ

Управителят на компания "Братя Хлебари " излезе с коментар във Фейсбук във връзка случката с изхвърления самун. Снимка на резервоар, цялостен с огромно количество самун в центъра на столицата, през вчерашния ден провокира отвращение в обществените мрежи.

Виновник за изхвърления самун се оказа чиновник на близката хлебарница. Оттам се извиниха за случилото се.

"Коментарът ми по случая с изхвърления Хляб е единствено един: неприемливо и неодобрено от мен.
Но това не прави казуса незначителен или фиктивен. Всеки проблем, неточност или недобра преценка на член на моя Екип, е моя неточност.

И аз би трябвало да нося този кръст от момента, в който сътворих Братя Хлебари. Последните 6 месеца с изключение на с всички проблеми, свързани с ежедневното правене на Хляб (които не са малко), се пробвам да поправям доста административни проблеми. Причината да го върша постепенно и тромаво е, че нямам задоволително знания и опит в това отношение...

Не съм разписал вярно процедури и процеси за всяко едно деяние вътре в самата Хлебарница и вероятността някой да сбърка е прекомерно огромна ", е част от поста на шефа на компанията Пресиян Петров.

Той съжалява, че няма по какъв начин да върне времето обратно (би го направил), само че единственото, което може да направи е да се поучи от "тази брутална и висша нелепост и да взема бързи ограничения и решения, колкото и да са сложни ".

Мрежата прегря поради тази СНИМКА от нощна София

"Ще създадем всичко по силите си, даже и оттатък тях, да станем Хлебарница, която рециклира всичко допустимо и събира разделно всичко, което не може да се рециклира (вече от няколко месеца започнахме да събираме разделно и ще се справим).

Също по този начин мога и ще обещая, че Хлебарницата ни Хляб няма да изхвърли, в случай че той към момента е кадърен. Ако е кадърен ще създадем всичко допустимо да го рециклираме, в случай че не можем ще го премахнем по надлежния ред.

И това ще бъде практиката ни не поради този случай, а тъй като аз имам вяра че тя е вярната и част от този век, в който живеем ".

От самодейността "Храна, а не война " всяка неделя хранят близо 100 души в неравностойно състояние с дарения от жители. Случаят с изхвърления самун не провокира отвращение в техните очи, тъй като хлебарницата постоянно дарявала непродадения самун в помощ на бедните.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР