Управителят на БНБ Димитър Радев също е с положителен тест

...
Управителят на БНБ Димитър Радев също е с положителен тест
Коментари Харесай

И управителят на БНБ е с коронавирус

Управителят на Българска народна банка Димитър Радев също е с позитивен тест за COVID-19 - това потвърдиха пред Dir.bg от пресцентъра на Националната банка, откакто тази информация излезе в някои медии. Предстои да бъда оповестено публично известие.

Според данните досега обаче през вчерашния ден Радев си е направил PCR тест, резултатът от който е позитивен. Поради тази причина незабавно е карантиниран при домашни условия.

Общото му положение е положително и той продължава да извършва отдалечено главните си отговорности. Само по избрани оперативни въпроси Радев ще делегира отговорности на съответните подуправители за времето на карантината.

Обществеността и екипът на Българска народна банка ще бъдат осведомени навреме за развиването на здравословното му положение.

Продължава карантината и на премиера Бойко Борисов, който също е с позитивен тест, само че в положително положение и продължава да работи онлайн. Изолиран е и основният прокурор Иван Гешев, който е бил контактен на инфектиран член от фамилията си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР