Управителя на предприятието Балканска звезда - Троян Борис Бояджиев пожела

...
Управителя на предприятието Балканска звезда - Троян Борис Бояджиев пожела
Коментари Харесай

Скандалът продължава! Наяве излезе истината за "Балканска Звезда" и "Елпром Харманли"

Управителя на предприятието " Балканска звезда " - Троян Борис Бояджиев пожела да отговори на остарели обвинявания по негов адрес от месец юли, оповестени във вестник " Труд ". Той изпрати писмо до медията, в което обаче не загатва за множеството въпроси и обвинявания, отправени към него, а насочва нападки. В него той не споделя нищо за проблемите на предприятието, роднинските му връзки с наказания за кражба на 21 милиона лв. от известна банка и други.

По тази причина медията изрязва част от писмото му и разгласява единствено частта, която се отнася към отправените обвинявания, за които е поискал отговор. Ето и думите на Бояджиев:

„ …Не дава отговор на истината изложеното в публикацията, че „ Балканска звезда” ЕООД прави опит да започва производството на електро-мотори от 2011 година Дружеството ги създава от доста по-ранен времеви период… Още по-невярно е изказванието, че този „ опит” е обвързван с личността на господин Теодор Енев и „ завършва, когато през 2016 година инж. Енев се връща назад в тогавашната „ Елма АД”.

А ето какво отговори на изказванията на господин Бояджиев инж. Енев:

Г-н Енев е освободен от „ Балканска звезда” ЕООД заради обща непросветеност и съществени финансови нарушавания, нанесли вреда на сдружението, и за които са сезирани съответните държавни органи…” Многократно бях канен да стартира работа в " Елпром Харманли ", само че отказвах по две аргументи. Първата причина е обвързвана с това, че Харманлииския Елпром в никакъв случай не е правил мотори като хората, второ постоянно са крали експерти от Елма, тъй като нямат нито експертиза, нито опит, нито качество. Мога да преведа образец, там започнаха доста мой сътрудници от Елма като инж. Пенчо Адърски, инж.Калчев, …. и до в този момент работят Елпромци там. Обратното е невероятно, в никакъв случай не е имало експерт от Харманли, който да стартира в Елма, това никой нямаше да го допусне, даже и Банев, който унищожи Елма. Връщам се на тематиката обвързвана с Елпром Харманли. През 2011г. края на годината се говореше, че Елма е във в действителност банкрут, а Елматех е тръгнала по пътя на Елма и аз взех решение да приказвам с Бояджиев, като му абясних, че мога да се захвана с Балканска звезда и да стартира да създавам мотори тук. Така и стана есента на 2011г. започнахме да вършим моторите на Елма в цеха на Балканска Звезда, до каква степен е законно незнам, само че Бояджиев имаше цялата документи в оригинал на Елма. Така започнах и съумях да направя предприятието печелившо, нещо което в никакъв случай не се бе случвало до в този момент там. Дали е било почтено към Елма, мисля, че не, само че бях подведен от Бояджиев. Борис Бояджиев твърдеше, че желае да развива бизнес, а той е желал да унищожи Елма и Елматех и по-късно да остане единствено Елпром Харманли. Това го разрбах няколко седмици преди да бъда изпъден от Балканска Звезда. Защо Бях изпъден ли, тъй като попитах Бояджиев по кое време ще представяме и Балканска звезда като производител на мотори, а освен Елпром Харманли, а той сподели, че сега в който Елматех банкрутира, ще закрие Балканска звезда и в Троян няма да има и спомен от промишленост. Изсмя се подло и щастливо, като да е било детска фантазия. Това бе края в връзките ни, тогава разбрах в какво съм взел участие. над 30 години от живота ми минаха в Елма и аз се гордея с това, само че да я съсипя, не! Така бях изпъден, само че се гордея с това. Започнах незабавно по-късно в Елпром Троян, като получих всички съпътстващи закани, обиди, заплашванията, и какво ли не от Бояджиев. Нямате си концепция за какъв човек става на въпрос, какъв брой хора е унищожил и унищожил. Поради тази причина до в този момент мълчах, само че преди близо седмица подадох сигнал в прокуратурата и полицията и ще говоря
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР