Управителният съвет на БФ Волейбол ще разгледа оставката на националния

...
Управителният съвет на БФ Волейбол ще разгледа оставката на националния
Коментари Харесай

Волейболната федерация разглежда оставката на Желязков следващата седмица

Управителният съвет на БФ Волейбол ще прегледа оставката на националния селекционер Николай Желязков във вторник. Треньорът разгласи, че напуща след ранното отпадане на мъжкия ни отбор от международното състезание. Ако оставката бъде призната, УС ще назначи конкурс за правоприемник на Желязков, оповестиха от федерацията.

Управата се събира в парк хотел Москва от 11 часа.

Ето и целият дневен ред:

1. Разглеждане на предложение от работната група, назначена с решение на УС на БФВ от 15.06.2022г., за промени и допълнения в Устава на Българска федерация по волейбол.

2. Вземане на решение за привикване на постоянно Общо заседание на Сдружение „ Българска федерация по волейбол “ в интервала 01.02.2023 – 31.03.2023 (точната дата ще бъде конкретизирана на следващ УС) в 10.00 часа в гр. София, ул. „ Баку “, № 3, Зала Витоша при следния дневен ред:

            1/ Приемане на доклад на УС на БФВ за активността на сдружението за 2022г., включващ и доклад за 2022г. по член 30, алинея 2, т. 1 от ЗФВС, по отношение на признатата Програма на БФВ по член 28, алинея 1, т. 10 от ЗФВС.

2/ Приемане на финансов доклад на БФВ за 2022г. и на отчет на инспектор, направил легализация на финансовия доклад за 2022г.

3/ Приемане на решение за освобождение от отговорност на ръководителя на сдружението и на членовете на управителния съвет на БФВ за активността им през 2022г.

4/  Приемане на бюджет за активността на БФВ през 2023г.

5/ Приемане на решение за избор на инспектор и за оторизация за осъществяване на заверката на финансовия доклад на БФВ за 2023г.

6/ Изменение и допълнение на Устава на сдружението, според препоръчан план.

7/ Освобождаване от служба на членове на управителния съвет на сдружението.

8/ Избор на нови членове на управителния съвет на БФВ в сходство с признатите промени и допълнения в Устава на БФВ, със период на мандата съгласно взетото на 30. 10. 2021г. решение на Общото заседание.

3. Утвърждаване на промени във финансовия проект по Направление 1 – Версия №3 към Договор № 36-00-40/28.03.2022г. с ММС.

4. Утвърждаване на план на Българска федерация по волейбол за кандидатстване за финансово подкрепяне на действия по член 2, ал.3, т.1 от Наредба № 3 от 02.04.2019г. за реда за финансово подкрепяне на действия в региона на физическата интензивност, физическото образование, спорта и спортно-туристическата активност.

5. Вземане на решение за подкрепяне на клубовете – членове на БФВ, които са кандидатствали и не са утвърдени за финансиране от ММС по Програма за развиване на спортните клубове за 2022г. – общо 9 клуба:

 - ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ " ЦАРЕВО " - гр. Царево

- ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ АСЕНОВЕЦ - гр. Асеновград

- ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ АЙТОС - гр. Айтос

- ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ САМОКОВ – 2009 - гр. Самоков

- “ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ ИМПУЛС ” - гр. Долна Оряховица

- ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ МЕДИУС ВОЛЕЙ - гр. Сандански

- ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ АКАДЕМИК ВОЛЕЙ - гр. София

            - СПОРТЕН КЛУБ БАРУТОВ ВОЛЕЙ - гр. София

            - ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ - СЕВЛИЕВО ВОЛЕЙ - гр. Севлиево

 

6. Приемане на промени и допълнения във Вътрешен устав за статута и активността на Комисия по детско- младежки волейбол /КДЮВ/ към Българска федерация по волейбол.

7. Обсъждане оставката на Николай Желязков

8. Разни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР