Управителният Съвет на Български съюз по балнеология и СПА туризъм

...
Управителният Съвет на Български съюз по балнеология и СПА туризъм
Коментари Харесай

С ПРИСКЪРБИЕ: Шарлопов беше пример за вяра в потенциала на туризма ни

Управителният Съвет на Български съюз по балнеология и СПА туризъм оповестява на членовете и сътрудниците си за неочакваната кончина на нашият Председател и сътрудник Стефан Шарлопов.

Той е измежду учредителите и основателите на Съюза – декември 2006 година Беше Председател и подстрекател на БСБСПА с задача, която ни обединяваше над 10 години. Неговата идея беше: България - целогодишна туристическа дестинация! България на Европейската СПА карта.

Дейността му в Съюза и в професионалната му кариера беше образец за религия в капацитета и бъдещето на българския туризъм.

Имахме шанса да работим с един родолюбец, който обичаше страната си и нейните обичаи, който беше образец за спомоществовател и труженик на всичко българско, който поддържаше безусловно историята и културата на страната, която беше избрал за бъдещето на своите деца.

За нас беше чест да познаваме и да работим дружно със Стефан Шарлопов! И ще продължим неговите хрумвания, фантазии и очаквания, тъй като те са част от бъдещето на България.

Поклон пред паметта му!

УС на БСБСПА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР