Управителният съвет на Българската петролна и газова асоциация е изключил

...
Управителният съвет на Българската петролна и газова асоциация е изключил
Коментари Харесай

"Инса ойл" напуска петролната асоциация

Управителният съвет на Българската петролна и газова асоциация е изключил от организацията по нейно предпочитание компанията " Инса Ойл " ООД, оповестява организацията. Името на компанията е обвързвано с утвърждения за покупател на Общинска банка " - " Новито.

Асоциацията показва безапелационното си противоречие с претекстовете на шефа Георги Самуилов за напускането на организацията, се показва в известие до медиите. В него обаче не се прецизира какви са тези претекстове, само че се схваща, че са свързани с претекстовете на предлагания план за регулация на сектора.

Допълва се, че представители на " Инса Ойл " ООД са взели участие в разискването на всички хрумвания, препоръчани на вниманието на работната група по подготовката на законопроекта за административното контролиране на сектора, и са били изцяло осведомен за всички елементи, засягащи този план.

Поради това, ненадейно появилото се отвращение от страна на тази компания да се лимитират нарушаванията на нелоялните играчи на пазара и да се постави ред в бранша, буди подозрение за действителните й претекстове, се споделя още в известието.

Твърдо стоим на позицията си, че нелоялните търговци в бранша повреждат ползите на спазващите разпоредбите участници на пазара и изкривяват конкуренцията в този отрасъл.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР