Управителният орган на Формула 1 няма да кара Рено да

...
Управителният орган на Формула 1 няма да кара Рено да
Коментари Харесай

ФИА одобри обдухваното задно крило на Рено Ф1


Управителният орган на Формула 1 няма да кара Рено да прави промени по ауспуха за 2018. Жълто-черният тим направи усещане по време на тестванията в Барселона, защото изпускателната тръба е ориентирана под ъгъл към особено термоустойчиво задно крило. Това решение е направено, макар че по устав е неразрешено да се употребява " обдухване " от ауспуха.

Състезателният шеф Чарли Уайтинг съобщи, че не вижда проблем. " Смятам, че даже да завоюват някакво предимство, то ще е безусловно незначително. Още повече, те няма по какъв начин да употребяват мотора в някакъв анормален режим ".

Renault's 'blown rear wing' deemed legal by the #FIA https://t.co/5Yjl3bzOOP #F1 #Renaultsportf1 pic.twitter.com/SDCDKVsah3
— F1totheMaX #GoMaX (@F1totheMaX) 15 март 2018 година
В случая Уайтинг засяга режими на мотора, включващи обдухване от ауспуха, само че по този начин или другояче, той не счита, че Рено вършат нещо неприемливо. " Налага се да приемем, че върху крилата има резултат от изгорелите газове, и той постоянно е съществувал ".

" През 2013-2014 резултатът беше доста сериозен, по тази причина се погрижихме да го създадем нищожен. Ще разберем по време на сезона и в случай че се наложи, отново ще се намесим " приключи Уайтинг.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР