Управителния съвет на Българския спортен тотализатор вече е със сменени

...
Управителния съвет на Българския спортен тотализатор вече е със сменени
Коментари Харесай

Спортният министър с рокади в тотото

Управителния съвет на Българския състезателен тотализатор към този момент е със заменени началници. Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев е освободил трима членове на УС, в това число изпълнителният шеф на тотализатора. Подменен е и ръководителят на борда.

На тяхно място към този момент са назначени нови членове. Изпълнителен шеф на предприятието до нов конкурс е Георги Тарлеков. Останалите са Рада Гьонова и Петър Пейчев.

Отспортното ведобство прецизират, че смяната цели,,подобряване на активността на Българския състезателен тотализатор, предприемане на ограничения за оптимизация и асимилиране на опциите, които законът дава за развиване на държавния оператор за увеличение на генерираните доходи и обезпечаване на повече средства за спорт посредством отчисленията от БСТ “.

Казва се, че до момента настоящият ръб е назначен след бързо извършен конкурс в последните дни на служебното държавно управление, приключил с контракти с освободените лица, от които притеснително са отпаднали клаузи. Те давали опция на идващото управление да взема решения за състава на органите за ръководство на предприятието.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР