Управители на охранителни фирми в заведения и екипите на СДВР

...
Управители на охранителни фирми в заведения и екипите на СДВР
Коментари Харесай

Частни охранители и полиция ще си помагат за сигурността на студентския празник

Управители на охранителни компании в заведения и екипите на Столична дирекция на вътрешните работи са си разменили телефонните номера, с цел да се търсят при проблеми по време на студентския празник. Това изясни началника на „ Охранителна полиция ” към Столична дирекция на вътрешните работи Борислав Муеров. Той добави, че концепцията била на полицията, защото всеки знае, че подаването на сигнали на 112 ставало по-трудно.

По случай студентския празник на 8 декември е проведено засилено полицейско наличие. Освен в София, чиновници на Министерство на вътрешните работи ще има и по основните пътища в страната, към огромни заведения, както и в курортите, в които се чака да има огромен брой празнуващи.

Полицейски екипи ще имат подготвеност да реагират и ревизират и хижи в естествен парк „ Витоша ”, в които има декларирани резервации от студенти.

Началникът на „ Охранителна полиция ” към Столична дирекция на вътрешните работи Борислав Муеров изясни, че тъй като на 112 сигнали се подават по-трудно, чиновниците на районните ръководства са си разменили телефонните номера с шефовете на охранителните компании в заведенията.

Засилено полицейско наличие ще има както на 8 и 9 декември. От Министерство на вътрешните работи приканват водачите да бъдат деликатни, да ревизират дали колите им са изправни и да не се качват зад кормилото след приложимост на алкохол или наркотични субстанции. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР