Управата на затвор в щата Арканзас бе обвинена, че е

...
Управата на затвор в щата Арканзас бе обвинена, че е
Коментари Харесай

Затворници в САЩ били опитни зайчета за лекарство срещу COVID-19?

Управата на затвор в щата Арканзас бе упрекната, че е опитала лекарство против COVID-19 върху лишени от независимост, написа английският в. Сън.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29938
Според иск на четирима мъже, заведен посредством Съюза за цивилен свободи на Съединени американски щати, към 250 пациенти са били употребявани като опитни зайчета за препарат, лекуващ коронавирусната зараза.

Ищците настояват, че в резултат на приемането на конски дози от медикамента са получили зрителни нарушавания, болки в стомаха и диария.

От управата на пандиза, от своя страна, отхвърлиха думите на лишените от независимост. Оттам обявиха, че пациентите не са били подлагани на никакви опити и лекуването им е било водено от най-хубавите експерти в щата.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29938  Кърджали е в жълта зона по COVID-19, 3 области са в алена зона, останалите - в тъмночервена Кърджали е в жълта зона по COVID-19, 3 области са в алена зона, останалите - в тъмночервена  Повече от двукратно нарастване на инфектираните с COVID-19 в Кърджали Повече от двукратно нарастване на инфектираните с COVID-19 в Кърджали  78% от новозаразените с ковид 9 996 българи не са били имунизирани 78% от новозаразените с ковид 9 996 българи не са били ваксинирани
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР