Упоритата инфлация продължава да кара цените да се покачват на

...
Упоритата инфлация продължава да кара цените да се покачват на
Коментари Харесай

Коя опция за обратно изплащане на ипотека е най-добра?

Упоритата инфлация продължава да кара цените да се повишават на неща като потребителски артикули и услуги, което води до финансови провокации и разтегнати бюджети за доста хора. Но по-високите цени могат да бъдат изключително предизвикателство за възрастните хора с закрепени приходи, които може да не са в положение да си разрешат разноските за скоковете на цените.

Ако обаче сте възрастен притежател на жилище, собственият капитал, който сте построили в дома си, може да помогне за допълнение на приходите ви след пенсиониране. Например, потреблението на капитала на вашия дом с обратна ипотека може да сложи пари в джоба ви, като в същото време отстрани месечните заплащания за вашия дом.

С противоположна ипотека вие заемате пари от заемодател с противоположна ипотека и парите се отпускат или като еднократен заем, посредством заплащания, направени във времето, или като кредитна линия. Голямата разлика сред това и обичайна ипотека е, че парите, които заемате, се изплащат, откакто към този момент не живеете в до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР