Упорита майка спаси малкото си момиченце от смъртоносна болест, пише

...
Упорита майка спаси малкото си момиченце от смъртоносна болест, пише
Коментари Харесай

Майка забеляза нещо нередно в позата на бебето си и с една снимка спаси живота му

Упорита майка избави дребното си момиченце от смъртоносна болест, написа " Дейли мирър ". Британката Кей Парсънс забелязала, че щерка й непрестанно накланя главата си надясно, пише jenata.blitz.bg.

Притеснена, дамата отвела детето си на обзор в болница. Лекарите прегледали дребната пациентката, предположили, че накланя  главата си, тъй като е спала в неуместна поза и е разтегнала някой мускул, и я пуснали да се прибира у дома. Кей обаче не приела обяснението на медиците. Тя почнала да снима щерка си, с цел да потвърди, че с часове върви и си играе с наклонена към рамото глава.

Първият знак бил странната поза на глава, който траял към две седмици.След това се появили и други симптоми -  повтарящо се гадене, повръщане и некоординирани придвижвания при вървене.

" Започна да й става неприятно по един път дневно, а по-късно забелязахме, че се люлее, до момента в който върви ", прибавя младата майка. 

Британката взела детето си и още веднъж отишли в болничното заведение. След като посочила фотосите на медиците, те решили да създадат нов обзор на момиченцето и той посочил страшната истина - детето имало нападателен мозъчен израстък от трета степен. 

" Лекарите смятаха, че щерка ми спи в неуместна поза и по тази причина главата й е наклонена на една страна, само че се оказа, че има мозъчен израстък ", споделя британката.



От този миг на дребната пациентка са направени 13 интервенции, след които е предходна няколкомесечен курс по химиотерапия.



В момента ракът е отстъпил и момиченцето се възвръща след нападателно лекуване. Благодарение на бдителността на майката, детето е избавено. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР