Упълномощеният представител на ГЕРБ в община Първомай д-р Катя Попова

...
Упълномощеният представител на ГЕРБ в община Първомай д-р Катя Попова
Коментари Харесай

ГЕРБ: От БСП започнаха с манипулациите и купуването на...

Упълномощеният представител на ГЕРБ в община Първомай доктор Катя Попова пусна тъжба до ръководителя на РИК-Пловдив по отношение на операции от страна на Българска социалистическа партия в Първомай.

Става дума за залепяне на номера на Българска социалистическа партия 18 върху номера на ГЕРБ 12 на плакати на Мария Габриел и листата. Освен това доктор Катя Попова сигналириза РИК и за това, че ръководителят на Българска социалистическа партия в Първомай прави непозволено пазаруване на гласове, като посещава събрания на цивилен организации и предлага пликове с пари до300 лв..

„ Това е демонстрация на уязвимост и липса на досетливост, разяснява доктор Попова, която е и общински началник на ГЕРБ-Първомай. Така нашите съперници за следващ път демонстрират, че нямат нито силите, нито компетентността да завоюват тези избори и предчувствайки загубата, търсят лесни способи за операция на обществото. Ние от ГЕРБ сме подхванали съответните дейности за превъзмогване на тази очевидна илюзия отстрана на Българска социалистическа партия “, сподели още доктор Попова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР