Уолт Дисни Ко отложи с два месеца, за юли, излизането

...
Уолт Дисни Ко отложи с два месеца, за юли, излизането
Коментари Харесай

Пак отложиха премиерата на Черната вдовица

" Уолт Дисни Ко " отсрочи с два месеца, за юли, излизането на " Черната вдовица " на екран по света и разгласи, че ще пусне кино лентата по едно и също време в киносалоните и против възнаграждение в стрийминг платформата Disney+, оповестиха Reuters, представени от dariknews.bg.

Операторите на киносалони се надяваха " Черната вдовица " със Скарлет Йохансон в ролята на родена в Русия шпионка, която се трансформира в супергерой, да открие летния сезон на блокбастърите при започване на май и да притегли всеобщо феновете още веднъж в кината след дългия интервал на затваряне поради пандемията.

След оповестяването на решението на киностудиото, акциите на " Ей Ем Си ентъртейнмънт ", най-големия оператор на киносалони в света, паднаха с 16 на 100.

От " Дисни " оповестиха също, че ще пуснат " Круела " по едно и също време и в кината, и в платформата " Дисни+ " на 28 май. Анимацията на " Пиксар " " Лука " ще пропусне кината и ще дебютира пред клиентите на " Дисни+ " на 18 юни.

Продукцията ще се прожектира в кината единствено на интернационалния пазар, където няма достъп до стрийминг платформата. За да гледат " Круела " и " Черната вдовица ", клиентите на " Дисни+ " ще би трябвало да платят в допълнение по 30 $.

" Днешното известие отразява нашата устременост да предлагаме избор на клиентите и да обслужваме разрастващите се желания на публиката ", сподели в изказване Карим Даниъл, ръководител на " Дисни медиа енд ентъртейнмънт дистрибюшън ".Компанията отсрочи още много филми, измежду които продукцията на " Марвел " " Шан Чи и легендата за десетте пръстена ", която ще излезе на екран на 3 септември вместо на 9 юли, както бе планувано.

Мениджмънтът на киносалоните бе вдъхновен от отварянето на кината в Лос Анджелис и Ню Йорк - двата най-големи кинопазара в Съединени американски щати и от увеличението на броя имунизирани против COVID-19 в страната.

Промените в тактиката на " Дисни " обаче евентуално ще понижи продажбите в боксофиса през лятото, защото някои от клиентите на кината ще предпочетат за гледат вкъщи " Черната вдовица " и " Круела " и множеството няма да имат опцията да видят кино лентата на " Пиксар " на огромен екран.

Следващият високобюджетен екшън в летния плакат на кината е " F9 " ( " Бързи и гневни 9 " ) от " Юнивърсъл пикчърс ", който ще излезе на 25 юни. По време на пандемията холивудските студиа пробваха някои промени.

" Уорнър Брос " оферират всичките си филми по едно и също време в кината и на стрийминг платформата HBO Max.

Във вторник " Синеуърлд " разгласи, че " Уорнър Брос " са приели през 2022 година да се върнат към по-традиционно проявление на новата си продукция първо в кината, само че извънредният интервал, преди да ги пуснат и на стрийминг платформата, ще е 31 дни във Англия и 45 дни в Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР