Уоли е един от най-добрите снайперисти в света. Той е

...
Уоли е един от най-добрите снайперисти в света. Той е
Коментари Харесай

Смъртоносният снайперист Уоли разказва за войната в Украйна ВИДЕО

Уоли е един от най-хубавите снайперисти в света. Той е взел участие в десетки военни задачи по целия свят. " Искам да оказа помощ, толкоз е просто ", стимулира Уали мотивацията, с която излиза на бойното поле в Украйна при започване на войната.

Участвал е като снайперист за Военните сили на Канада от 2009 година и се е сражавал в частите на 22-ри Кралски канадски полк, който е бил позициониран в Афганистан, Сирия и Ирак. А сега е част от първокласен отряд в сърцето на войната в Украйна.

През юни 2017 година се прочува като съумява да нанесе смъртоносно попадение на терорист на отдалеченост от цели 3,5 километра.

Уоли е на 40 години, роден е в Канада, програмист по специалност, а през днешния ден споделя за прекарванията си на фронта край Киев.

„ В момента съм в региона на Киев. Не мога да разкрия точното си местонахождение от основание за сигурност. За няколко дни се оттеглям от фронтовата линия, само че още съм нащрек, тъй като не е напълно безвредно. Атаките на руснаците бяха доста нападателни, само че все пак не могат да ни пречупят, тъй като на всички е ясно, че печелим”, описа той.

„ Откакто съм в Украйна, не съм поразил нито един руснак. Имал съм тази опция доста пъти. Хората би трябвало да знаят, че снайперистите не стреляме просто по този начин. Като християнин, не бих могъл да си го простя. Стрелям, единствено когато би трябвало да защитя себе си или някой друг”, описа той пред Нова телевизия.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР