УОКЕГАН, Илинойс (AP) — Мъжът, обвинен в убийството на седем

...
УОКЕГАН, Илинойс (AP) — Мъжът, обвинен в убийството на седем
Коментари Харесай

Мъж от Илинойс, обвинен в стрелбата на парад на Четвърти юли, наема отново адвокати седмици след като ги уволни

УОКЕГАН, Илинойс (AP) — Мъжът, упрекнат в убийството на седем души на церемониал на Четвърти юли в предградията на Чикаго, изиска още веднъж да бъде представляван от публични бранители, откакто ги уволни предишния месец и настоя да се заеме със личния си случай.

Робърт Кримо III е упрекнат в 21 точки за ликвидиране първа степен – три точки за всеки погубен човек – както и 48 точки за опит за ликвидиране и 48 обвинявания за побой с утежняващи условия. Десетки хора бяха ранени при стрелбата през 2022 година в Хайланд Парк, Илинойс, в това число 8-годишно дете, което остана отчасти парализирано.

Миналия месец 23-годишният Кримо сподели на арбитър, че желае да се съставлява самичък в процеса против него, и изиска да реалокира датата на правосъдното си съвещание с една година, за февруари тази година, а не за идната.

Съдията от окръг Лейк Виктория Росети попита няколко пъти Кримо дали схваща вероятните санкции — в това число поредни доживотни присъди — в случай че правосъдните заседатели го п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР