УНСС и Northern Illinois University (NIU) - USA откриват първата

...
УНСС и Northern Illinois University (NIU) - USA откриват първата
Коментари Харесай

УНСС и Northern Illinois University – USA с обща магистратура по бизнес администрация -

УНСС и Northern Illinois University (NIU) - USA откриват първата по рода си в България Двойна магистърска компетентност по бизнес администрация (Double Executive MBA Programme), заяви УНСС.

Тя стартира през новата образователна година. Обучението ще се организира присъствено в УНСС от взаимни преподавателски екипи от двата университета. То ще е на британски език. Могат да аплайват бакалавъри от България и всяка друга страна както в Европа по този начин и отвън нея. Завършилите ще получат две дипломи от УНСС и Northern Illinois University (NIU).

Програмата дава възможности за кариера в страната и чужбина посредством рационализиране на знанията си във финансите и области като цифровизация, екологично и обществено ръководство (ESG), предприемачество, както и да надградят знанията си в региона на финансите, в случай че са приключили техническа или друга компетентност.

Двойната компетентност е ориентирана и към експерти, които търсят подобаваща за повишение на квалификацията и мениджърските им компетентности магистърска стратегия. Тя цели да разшири обсега на кариерата, вероятностите и опциите за работа на студентите, записали се в нея.

Програмата предлага опция на работодателите да подобрят знанията на своите чиновници и да ги приготвят за бъдещето, като по този метод основават идващите водачи в организацията.

Double Executive MBA обгръща дисциплини като водачество, цифрова промяна, предприемачество, екологично и обществено ръководство (ESG), резистентност, финансов разбор и ръководство на разноските, световно ръководство на доставките и други.

Програмата ще бъде публично открита на 21 юни 2022 година от 17.00 часа в зала „ Тържествена “ на УНСС от ректора на университета проф. доктор Димитър Димитров и деканът на NIU College of Business доктор Баладжи Раджагопалан.

Бизнес колежът на NIU е упълномощен от Асоциацията за Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) от 1969 година По-малко от четири % от бизнес колежите по целия свят са спечелили такава акредитация, най-високото уверение за отлични достижения за бизнес стратегии. Университетът на Северен Илинойс акредитира своята MBA стратегия от 1977 година През десетилетията образователната стратегия непрестанно се обновява, с цел да отговори на актуалните условия на непрекъснато изменящата се бизнес промишленост и интернационалните организации.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР