UNRWA, агенцията на ООН за палестинците, е изправена пред финансова

...
UNRWA, агенцията на ООН за палестинците, е изправена пред финансова
Коментари Харесай

Палестинската хуманитарна агенция е изправена пред финансова криза следващия месец, казва шефът по време на посещение в Дъблин

UNRWA, организацията на Организация на обединените нации за палестинците, е изправена пред финансова рецесия идващия месец и нейните финансови проблеми ще се ускорят през април, в случай че финансирането бъде спряно от редица страни не се възобновява, сподели ръководителят на организацията в четвъртък.

„ Ще реализираме негативен паричен поток от март и по-късно ще бъде интензивен през април, в случай че тази замразена вноска не бъде отключена “, ръководителят на UNRWA Филип Лазарини сподели пред RTÉ преди среща в Дъблин с министъра на външните работи Мишел Мартин.

Отрицателният паричен поток е, когато една организация или бизнес има повече изходящи пари, в сравнение с входящи, което оказва въздействие върху способността им да се устоя.

Израел сподели, че UNRWA, която е пособия на палестинци повече от 70 години, не е подобаваща за задачата и главните донори са спрели финансирането след изказвания, че 12 от хилядите палестински чиновници на UNRWA са били обвинени в присъединяване в офанзивата на Хамас против Израел на 7 октомври, която запо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР