Унизителен разговор до този момент. Доживях да чуя жалба по

...
Унизителен разговор до този момент. Доживях да чуя жалба по
Коментари Харесай

Нинова към миньорите: Мамят ви, обръчите им от фирми ще откраднат парите от Плана

" Унизителен диалог до този миг. Доживях да чуя тъжба по ГЕРБ, тъй като ПП-ДБ крадели повече от ГЕРБ и дайте в този момент да жалим по ГЕРБ и да вземем да ги върнем, тъй като крадат по-малко и го вършат по-интелигентно. Нека да си напомним мотива за основаване на тази комисия. Управляващите партии ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ под погледа на Движение за права и свободи се скараха чии обръч от компании да открадне повече пари от Плана за възобновяване и резистентност. Това е мотива за основаването на тази комисия. Току що господин Борисов извън е споделил: Ние с ПП-ДБ не се бием. Докога този цирк уважаеми сътрудници? Има една българска сентенция, че не е вманиачен този, който яде баницата, а този, който му я дава. " Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада.

По думите й това, което вършат ПП-ДБ е с помощта на обстоятелството, че ГЕРБ са влезнали в държавното управление и ги поддържат. " Тоест съгласно нас в основата на това, което се случва е ГЕРБ. Сега е съвременно да се бие по ПП-ДБ и те си го заслужават. Първо, тъй като се слагат сами в тази унизителна обстановка и второ, тъй като имат крадливи планове във връзка с Плана за възобновяване и резистентност. Заслужавате си го сътрудници. Защо го позволявате обаче? Заради задачата, която сте си сложили ”, безапелационна бе Нинова.

" За всички Плана за възобновяване и резистентност е една комфортна дъвка какъв брой е предпочитан. Колко закона приехте по Плана от тези 20-на – четири/пет. Значи не ви е приоритет за добруването на България и за модернизацията на обучение, опазване на здравето, стопанска система, само че ви е приоритет да откраднете парите от Плана за възобновяване и резистентност. Нека да си го кажем. ГЕРБ си слагат към този момент е видно и за децата – една цел. Тя е политическа – да убият Продължаваме промяната и Демократична България. Имат икономическа – да преразпределят порциите от властта и да вземат част от тези пари. А за страната, разгром ", заключи ръководителят на социалистите.

Тя попита ръководещите за какво за излъгали хората, които през днешния ден са по улиците. " Те бяха тук, те бяха пред Министерски съвет – синдикатите, миньорите. И вие ги излъгахте, че ще преговаряте, всичко ще е наред и ги отпратихте. Предупредихме тогава – лъжат ви хора, отново ще ви изработят, никой не мисли за вашите работни места. Мислят по какъв начин да откраднат парите – посредством обръчи от компании и няколко обръча се сбиха между тях. Това е истината ", добави водачът на Българска социалистическа партия.

" Днес хората още веднъж са на улицата. Какво ще им кажете този път? За страната, това което вършиме е разгром. Вчера Борисов и Денков се били чули и разбрали – и двамата го споделиха. Може ли някой от тях да пристигна и да каже какво са се разбрали. По равно ли да разделите кражбата, по съответствие болшинствата в Народното събрание или по повод размера на парламентарните групи? Да дойдат да кажат защо са се разбрали. Какъв ще е справедливия преход? Колко работни места ще гарантирате? Това ли се разбрахте – не, разбрахте се по какъв начин да си разделите порциите на властта. Всеки ден стоене на власт на това болшинство е нездравословен, по-вреден и най-вреден за развиването на България и за добруването на българския народ. Единственият извод от всичко това е оставка ", сподели в умозаключение Корнелия нинова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР