Университетската младежка академия на знанието към Университет по библиотекознание и

...
Университетската младежка академия на знанието към Университет по библиотекознание и
Коментари Харесай

Университетската младежка академия на знанието към УниБИТ връчи годишните си награди

Университетската младежка академия на знанието към Университет по библиотекознание и осведомителни технологии (УниБИТ) е раздаде премиите „ Ябълка на познанието “ и „ Ябълка на знанието “ на формалната гала, оповестяват от УниБИТ.

 

За десети път Университетската младежка академия за ръководство на знанието към УниБИТ връчи годишни награди в категориите “Утвърден академик “, „ Изявен млад академик “, „ Изявен докторант “ и „ Изявен студент “, както и Специална премия.

 

Тази година Специалната премия на Академията получи Ваня Грашкина, изпълнителен шеф на Национален център за информация и документи.

 

С плакет и грамота по случай 70-годишнината на УниБИТ е удостоена Вержиния Цанкова от Национален център за информация и документи (НАЦИД), описват от УниБИТ.

Ректорът на Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство (АМТИИ) проф. доктор Тони Шекерджиева-Новак е наградена с „ Ябълка на познанието “ в категорията „ Утвърден академик “.

С „ Ябълка на знанието “ в категорията „ Утвърден млад академик “ са удостоени гл. ас. доктор Деница Младенова и гл. ас. доктор Пламен Теодосиев.

В категорията „ Утвърден докторант “ „ Ябълка на знанието “ получиха Венцеслав Събев и Виктория Спасова. Отличените студенти са Петър Петров и Благовест Петров.

Украсата на церемонията е впечатли със златни ябълки върху рожденственска торта – подарък от Ривдан Заит, докторант в УниБИТ. /ПВ/

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР