Университетът на Юта вече няма да използва изявления за разнообразие,

...
Университетът на Юта вече няма да използва изявления за разнообразие,
Коментари Харесай

Президентът на Университета на Юта преустановява изявленията за многообразие, казва, че те повече няма да се използват при наемане на работа

Университетът на Юта към този момент няма да употребява изказвания за многообразие, правдивост и включване (DEI) при наемане на работа, представител удостовери пред Fox News Digital.

Президентът на Университета на Юта Тейлър Рандъл изпрати писмо до Ръководния съвет на президентите (декани, ръководители на отдели и други администратори) предишния петък, представител на университета сподели Fox News Digital в понеделник.

В писмото се показва, че мярката произтича от „ изказвания “ и „ наставления “ от определени водачи и Съвета за висше обучение в Юта, с цел да се отстранен въпросите за разнообразието или изказванията, употребявани при наемане на работа Висши образователни заведения в Юта.

Университетът на Юта към този момент няма да употребява заявления за многообразие, правдивост и приобщаване (DEI) при наемане на работа, удостовери представител пред Fox News Digital. (Снимка от Бойд Айви/Icon Sportswire посредством Getty Images)

Съгласно писмото, директивата допуска, че „ всич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР