Университетът на Флорида премахва позицията си на главен служител по

...
Университетът на Флорида премахва позицията си на главен служител по
Коментари Харесай

U of Florida премахва службата за многообразие и приобщаване съгласно закон, ръководен от Републиканската партия, насочен към премахване на подобни програми

Университетът на Флорида отстранява позицията си на основен чиновник по многообразието, отстранява работните места на личния състав на програмата и стопира всевъзможни контракти, включващи тематиката, заради нов закон, признат предходната година, който беше прокаран от републиканския губернатор Рон ДеСантис.

Университетът в Гейнсвил, Флорида, сподели в меморандум, оповестен в петък, че чиновниците, чиито работни места са били отстранени, ще получат 12 седмици възнаграждение и са насърчени да аплайват за други позиции до 19 април. Преместването редуцира 13 работни места на чиновници и също по този начин отстранява административните назначения в офиса по многообразие за 15 членове на факултета, споделиха чиновници.

Трима висши чиновници на UF споделиха в бележката, че макар елиминирането на програмата за многообразие, правдивост и приобщаване или DEI, учебното заведение ще продължи това, което те нарекоха „ нашият ангажимент към универсалното човешко достолепие “.

„ Докато образоваме учениците посредством замислено ангаж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР