Университатя Клуж с Пламен Илиев в състава си загуби с

...
Университатя Клуж с Пламен Илиев в състава си загуби с
Коментари Харесай

Пламен Илиев спаси дузпа при загуба на Университатя Клуж

Университатя Клуж с Пламен Илиев в състава си загуби с 1:2 вкъщи от Волунтари. Срещата беше от 15-ия кръг на румънското състезание. Българският вратар избави дузпа в добавеното време на мача.

Домакините поведоха още в 12-ата минута на мача. Тогава Дан Нистор изведе Янис Стойка самичък против вратаря и последният не сбърка за 1:0. 

Волунтари стигна до изравнителен гол в 31-ата минута. Адам Немец съумя да се измъкне от двама противникови футболисти и да осъществя за 1:1. 

Гостите стигнаха до поврат в 61-ата минута. Дору Андрей получи в наказателното поле, Илиев излезе да го блокира, само че той върна обратно към Андрей Думитер, а последният вкара за 1:2. Шест минути по-късно Волунтари остана с човек по-малко, откакто Николае Кърнац беше изпъден с втори жълт картон. 

Университатя опита най-малко да стигне до изравнителен гол, само че вместо това в продължението на мача Волунтари получи дузпа, откакто Илиев фаулира откъсналия се самичък против него Думитер. Българинът получи жълт картон, а по-късно избави удара от бялата точка на пострадалия. 

" У " остава на 9-о място във краткотрайното класиране с 19 точки, до момента в който Волунтари е 12-и с три точки по-малко. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР