УНИЦЕФ България и NOVA отново обединяват усилията си в подкрепа

...
УНИЦЕФ България и NOVA отново обединяват усилията си в подкрепа
Коментари Харесай

УНИЦЕФ България и NOVA с благотворително събитие в подкрепа на българските деца

УНИЦЕФ България и NOVA още веднъж сплотяват напъните си в поддръжка на българските деца. Те ще показват благотворителния театър „ Големите дребни “, в който осем надарени деца ще учат осем известни персони на нови артистични умения. Специалният ефирен формат, с водещи Мария Игнатова и Алекс Раева, ще бъде излъчен на 29-и януари от 20:00 ч. по NOVA.

В последната събота на месеца феновете ще видят необикновените театрални превъплъщения на звезди от разнообразни области. 11-годишната Ева ще научи „ Златните девойки “ от ансамбъла по художествена гимнастика да танцуват хип-хоп, а 7-годишният Георги ще преподава пеене на артиста Александър Сано.

Боксьорът Тервел Пулев се изправя пред предизвикването да свири на барабан и да играе национални танци под управлението на 11-годишния Кристиян, a изпълнителят Фики Стораро влиза в света на актьорското майсторство и ще показа пиеса на Шекспир под упътванията на 11-годишната Биляна.

Водещата на утринния блок на NOVA „ Здравей, България “ Мира Иванова се откъсва за малко от публицистиката, с цел да излезе на сцената като певица след уроци при 8-годишната Виктория. Задачата на 7-годишната Натали ще е да научи влогърката Андреа Банда Банда на въздушна акробатика с ролкови кънки.

Ментор на музиканта Стефан Вълдобрев, който ще прави фокуси, е 14-годишният илюзионист Виктор, а Ники Илиев става от режисьорския стол, с цел да репетира танго с 11-годишната Адриана.

Осемте надарени деца ще правят оценка и разясняват осъществяванията на звездите, а феновете ще могат да гласоподават за своя любимец посредством изпращане на дарителски SMS. Изпълнителят и неговият наставник, събрали най-вече дарителски SMS-и, ще бъдат оповестени за любимците на публиката и ще получат особено отличие. Всички събрани средства от благотворителното събитие ще бъдат предопределени за идеите и стратегиите на УНИЦЕФ, подкрепящи децата в България.

В спектакъла ще взе участие и обичаната актриса и народен дипломат на УНИЦЕФ в България Елена Петрова. Специален привет ще насочи и най-новият дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ в България – оперната певица Соня Йончева, както и българската актриса с номинация за „ Оскар “ Мария Бакалова.

Зрителите ще научат повече за работата на Детския фонд на Организация на обединените нации у нас в областта на протекция на децата от принуждение, поддръжка за деца с увреждания и тяхното приобщаващо обучение, стратегии против издевателството в учебно заведение и поддръжка за психологичното здраве. Чрез персонални истории ще бъдат показани позитивните промени в живота на деца и фамилии, подкрепени от УНИЦЕФ, сътрудници на организацията и самостоятелни донори. Предаването ще означи и 75-ата годишнина на организацията.

Зрителите ще имат опция да поддържат задачата на УНИЦЕФ за децата на България на dari.unicef.bg или с месечни дарения от 5 лв., като изпратят SMS с цифра 5 на 1021.

Гледайте „ Големите дребни “ на 29-и януари от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР