United Group се присъедини към инициативата Глобален договор на ООН

...
United Group се присъедини към инициативата Глобален договор на ООН
Коментари Харесай

United Group се присъединява към Глобалния договор на ООН

United Group се причисли към самодейността Глобален контракт на Организация на обединените нации – най-голямата доброволна лидерска платформа, която подкрепя развиването, въвеждането и шерването на виновни бизнес практики по целия свят.

С тази стъпка United Group се причислява към хиляди други компании по света, ангажирани с предприемането на виновни бизнес практики. Членовете на самодейността, възприемат 10 универсални правилото в региона на човешките права, трудовите стандарти, околната среда и битката с корупцията и се ангажират да ги ползват в своите бизнес тактики и във всекидневната си работа, както и да подхващат дейности в поддръжка на Целите за стабилно развиване на Организация на обединените нации.

Глобалният контракт на Организация на обединените нации започва през 2000 година и е най-голямата самодейност за корпоративна резистентност в света, сплотяваща над 15 000 компании и 3000 организации с идеална цел в над 160 страни и повече от 70 локални мрежи.

Виктория Боклаг, основен изпълнителен шеф на United Group, разяснява:

" Времето е скъпо и в United Group сме ангажирани да интегрираме виновни практики във всички аспекти на нашия бизнес, както и да работим с всички заинтригувани страни за основаване на стабилно бъдеще. Решението ни да станем част от Глобалния контракт на Организация на обединените нации е ясно удостоверение на този ангажимент. Развълнувани сме, че ще работим с други компании и сътрудници в тази основна самодейност и нямаме самообладание да допринесем за позитивна смяна в света “.

За United Group

Базираната в Нидерландия United Group е водещият телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията работи в осем страни и има близо 15 милиона консуматори и над 15 500 чиновници. Тя генерира годишни доходи за почти 2,5 милиарда евро. United Group разполага с най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция от телевизионно наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват чудесно качество на продуктите и услугите, които тя обезпечава на потребителите. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР