United Group – компанията собственик на Vivacom и Nova Broadcasting

...
United Group – компанията собственик на Vivacom и Nova Broadcasting
Коментари Харесай

United Group се присъедини към Алианса за отговорен бизнес

United Group – компанията притежател на Vivacom и Nova Broadcasting Group, стана член на Алианса за виновен бизнес (Responsible Business Alliance). Това е най-голямото обединяване на бизнеса в света, отдадено на виновното държание във веригите за доставки в световен мащаб.

United Group се причислява към над 500 други членове на Алианса и неговите начинания, които целят да подобрят изискванията на труд, околната среда и бизнес резултатите при съблюдаване на одобрени етични стандарти и практики. В фирмите, които членуват в Алианса, работят към 21 милиона души, а общите им годишни доходи възлизат на 7,7 трилиона щатски $. 

Отговорното набиране на първични материали и материали, както и устойчивите бизнес практики са в основата на тактиката на United Group. С присъединението си към Алианса за виновен бизнес, компанията се ангажира да съблюдава Кодекса на държание на организацията във всички свои действия и да изисква същото и от своите снабдители. United Group ще следи от близко процесите в своите вериги за доставки, с цел да подсигурява позитивните промени във връзка с виновните практики. 

„ Изключително съм щастлива, че United Group стана член на Алианса за виновен бизнес и се гордея с работата ни, която ни разреши да се присъединим към стотици наши съидейници в това обединяване. Кодексът за държание на доставчиците на United Group, който отразява правилата на Алианса, е гаранция, че цялата ни верига за доставки поддържа напъните ни за реализиране на по-светло и по-устойчиво бъдеще по етичен и виновен метод “, сподели Виктория Боклаг, основен изпълнителен шеф на United Group.

Без свързаността, която обезпечава нашата промишленост, развиването на стопанските системи и обществата ни би било лимитирано. Ето за какво имаме отговорност към самите себе си и към нашите клиенти непрестанно да прилагаме допустимо най-високите стандарти. “

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинUnited Group Vivacom Нова броудкастинг груп Алианс бизнес ПоследниНай-четениКомпании 24 United Group се причисли към Алианса за виновен бизнес Бюджет и финанси 68 МВФ чака съществено утежняване на икономическата обстановка Накратко 1880 Вечерни вести: Основната рента в България скача; Ценови таван на съветския нефт Регулации 1928 Европейски Съюз се споразумя за ценовия таван на съветския нефт Компании 11238 Собственикът на „ Хиполенд “ построява ритейл парк за €15 млн. в Добрич Индустрии 10383 Бизнесът с изнесени услуги в България набъбна с 10 000 души Компании 6980 Rolls-Royce сполучливо тества водороден мотор Крипто 5928 Още две огромни криптокомпании стопират работа Всички новини18:09 Регулации 24 Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР