United Airlines съобщи в петък, че увеличава таксите за чекиран

...
United Airlines съобщи в петък, че увеличава таксите за чекиран
Коментари Харесай

United Airlines повишава таксите за чекиран багаж. Ето колко повече ще ви струва.

United Airlines заяви в петък, че усилва таксите за чекиран багаж за всички полети в Северна Америка, присъединявайки се към други превозвачи, които неотдавна усилиха тези такси.

Пътниците в икономична класа на вътрешни полети на United Airlines към този момент ще заплащат спомагателни $5, повишавайки цената за първия си чекиран багаж до $40. Таксата за втора записана чанта също ще се увеличи с $5, достигайки $45 авансово онлайн и $50 на летището.

Новата политика е в действие за билети, закупени на или след събота, 24 февруари, сподели United в изказване до CBS MoneyWatch.

American Airlines увеличи таксата си за първи регистриран багаж при вътрешни полети от $30 на $35, в случай че се заплати авансово и на $40 на летището. Той също по този начин усили таксата за втори багаж от $40 на $45 и усили таксите за багаж за къси интернационалните полети.

Alaska Airlines увеличи таксите си за багаж за множеството пасажери в икономична класа през януари, а JetBlue последва по-рано този месец. Такси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР